Salut mam gandit sa deschid rubrica numita "Lumea Jocurilor" unde va voi spune linkurile a cele mai tari jocuri din lume.

 

 

Chiken Invaders:

Salut pentru fanii vanatorilor galactici de gaini va recomand linkul http///:HaviGames.com. acolo gasiti seria de la 1 pana la 4. ucidere de gaini placuta!

 

Ben10:

Pentru fanii de ben10 am pregatit seria de ben 10 protector of earth, ben10 alien force si ben 10 ultimate alien pentru ps 2 le puteti gasi la linkul yahoogames.com sau in magazinele real.

 

Programe de descarcare a jocurilor:

pentru cei care vor jocurile dar nu au program de descarcare sa nu fie disperati am trei linkuri cu trei dintr-e cele mai tari programe de descarcare asa ca ,cautati programele BitComet, Vuze,uTorrent nu mai fiti disperati cu unul dintr-e aceste programe veti fii as la descarcat jocuri.

 

 

 

Jocuri Multyplayer:

Salut amatorilor de jocuri, va plac jocurile multyplayer(online). ei bine va pot da o serie foarte buna de jocuri multyplayer chiar acum:

MicroVolts,CounterStrike,Metin2,Club Penguin,Invu. Sper sa i ajute seria asta de jocuri pe amatori de multyplayer.

 

 

Ştiri

Poze personalizate

2011-08-10 20:44:04

doriti o poza personalizata? scrieti un comentariu cu mesajul doresc o poza personalizata si o postez in galeria de imagini tot ce trebuie sa-mi ziceti e numele. multumesc distractie placuta

SoseteTv

2011-07-23 12:58:53

este vara 2011 sosetetv are o noua serie pentru voi urmariti si nu ratati sosetv 2011

Newsletter

Votare